Konfirmationen er en stor begivenhed i unge menneskers liv

Vælger du at blive konfirmeret, skal du deltage i et konfirmationsforløb, hvor du normalt følger din klasse. Forberedelsen starter efter sommerferien og varer indtil konfirmationen i foråret.

Konfirmationen er din chance for

• dels at lære noget mere om, hvad kristen tro går ud på,
  • dels at styrke dit forhold til Gud,
  • dels at bekende ved konfirmationsgudstjenesten, at den gave, Gud gav dig i dåben, den ønsker du at pakke ud igennem hele dit liv.

Vi håber for dig, at konfirmationen ikke bliver afslutningen på dit forhold til kirke og tro, men et vigtigt højdepunkt.

Efter konfirmationen

Konfirmationen skal ikke ses som afslutningen på et forløb med konfirmationsforberedende undervisning og deltagelse i gudstjenester. Konfirmationen er højdepunktet i dette forløb. Efter konfirmationen kan konfirmanden fortsætte og pleje relationen til kirken, sognepræsten og troen på Gud. En kirkelig ungdomsleder uddannelse (KUL) er en måde at fortsætte konfirmationsforløbet på. Læs mere om KUL her KUL-kortet.

Tiden efter konfirmationen og KUL omtales i radioprogrammet Religionsrapport på P1, hvor sognepræst Carsten Andreassen medvirker. http://www.dr.dk/p1/religionsrapport/religionsrapport-123

Konfirmationstider

Af hensyn til planlægningen af højtidligheden, fastlægges konfirmationstider 3 år frem. Se tiderne i nedenstående skema.

Højby Skole, 8. a 1. lørdag efter Påske 18/4 2020
Højby Skole, 8. b 2. lørdag efter Påske 25/4 2020
Højby Friskole 7. klasse   Kristi himmelfartsdag   21/5 2020

Højby Skole, 8. a 1. lørdag efter Påske 10/4 2021
Højby Skole, 8. b 2. lørdag efter Påske 17/4 2021
Højby Friskole 7. klasse   Kristi himmelfartsdag   13/5 2021

Højby Skole, 8. a 1. lørdag efter Påske 23/4 2022
Højby Skole, 8. b 2. lørdag efter Påske      30/4 2022
Højby Friskole 7. klasse   Store Bededag   13/5 2022

Konfirmandforberedelse

Der er ingen begivenheder.

Der er ingen begivenheder.